Home

 

У београдским средњим школама имам 22 године радног стажа. У Шестој београдској гимназији радим од 2001. Као дете просветних радника, одрасла у школама мојих родитеља,  своју школу сматрам сасвим – својом. Без претеривања.

– Пермаменто пружам техничку подршку запосленима из области ИКТ-а, примене метода електронског учења у настави, техничка подршка при реализацији разних манифестација у школи.

– Са колегама из школе Емилијом Марковић, Љубицом Лалић, Иваном Бућковићем, у два наврата освајамо прву награду на „Креативној школи“: 2010. и 2012.

– Од 2010. у више наврата реализујем обуке запослених из области примене ИКТ-а.

– 2010. постављам први сајт за електорнско учење у Шестој београдској гимназији.

– 2005-2009. Једна од наставница-ментора уметничког атељеа, водим секцију која се бави ручним ткањем, а са Добрилом Милутиновић и Бојаном Крстић водим секцију која израђује графичку опрему за амбалажу и маркетинг козметичких производа ученичке задруге.

– 2004 – 2006. Као члан школског развојног тима, стручна и техничка подршка у реализацији пројеката  „Којекуде Србијом”. Био је то путописни, научно-истраживачки, мултимедијални пројекат, састојао се из обиласка осам традиционалних манифестација у Србији, прикупљању материјала са терена, припреми приредби и мултимедијалног компакт-диска. Руководиац Сузана Лазовић.

– 2004 – 2009. формирање, инсталирање и одржавање школске рачунарске мреже, којом је Градски секретаријат за образовање опремио Шесту београдску гимназију .

– 2004. учешће у реализацији пројекта „Ово сам ја, а ко си ти?“, који је финансирала Европска унија, а одвијао се кроз циклус радионица у пет школа, пет градова. Циљ пројекта: интегришући фото и литерарно стваралаштво, кроз тимски рад и сопствене креације развијати свест о потреби поштовања различитости, прихватању других, сопственој традицији и интеграцији, неговању толеранције…

– 2002 – 2003. као члан школског развојног тима, са Соњом Жарковић коаутор пројекта „Како су стрипови победили књиге”, који се односи на опремање кабинета, обуку наставника и примену мултимедије у образовању, који је реализован уз подршку Министарства просвете републике Србије и Светске банке.

– 2002. први са учеником Мирком Мирковићем постављам први школски вебсајт. Од тада и још увек координатор „Шеста веб тима” који ради на изради и одржавању школског веб сајта http://www.vigimnazija.edu.rs

– Од 2001. припрема и прелом највећег броја школских докумената (извештаји, програми и сл.)

zadovoljna

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s